ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στον Άγιο Αθανάσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μας επίσκεψη. Από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης μας, γίναμε αποδέκτες του άριστου κλίματος μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού. Οι μαθητές με χαμόγελο αποδέχτηκαν, μετά από συνεννόηση με τους κηδεμόνες τους, να ποζάρουν στον φωτογράφο μας.

Εν συνεχεία, η διευθύντρια του φροντιστηρίου κυρία Έλενα Αντωνίου μας τόνισε ό,τι πλέον οι μέθοδοι διδασκαλίας έχουν διαφοροποιηθεί και οι καθηγητές οφείλουν να εξελίσσονται. Η κυρία Αντωνίου κατέληξε λέγοντας ότι στο δικό της φροντιστήριο η τεχνολογία αποτελεί το κύριο γρανάζι για εκμάθηση και καλύτερη κατανόηση του μαθήματος από τα παιδιά. Το μάθημα γίνεται με την χρήση προβολέα οθόνης, έτσι ώστε τα παιδιά μέσα από  μια οπτικοακουστική διαδικασία να κατανοούν ευκολότερα την διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας.

Εν κατακλείδι στο  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ έχουν αρχίσει οι εγγραφές για την νέα σχολική χρονιά οι οποίες είναι δωρεάν.

 

 

Τηλέφωνο: 99567609

Διεύθυνση: Ανοικοδομήσεως 1, Άγιος Αθανάσιος

 

EnglishGreek