ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Πρωταρχικός στόχος της ιστοσελίδας μας είναι η παρουσίαση μιας πλήρης εικόνας για τα εγγεγραμμένα ιδιωτικά φροντιστήρια και σχολές τόσο της Λεμεσού, αλλά και την μελλοντική επέκταση μας σε ‘όλη την Κύπρο. Παρόλαυτα στο εν λόγω άρθρο δεν θα αναφερθούμε για στοιχεία και πληροφορίες για το τι προσφέρει το κάθε φροντιστήριο και σχολή στον τομέα της εκμάθησης και εκπαίδευσης, αλλά σε κάτι που αποτελεί την ναυαρχίδα τις κοινωνίας μας, τις ανθρώπινες αξίες και την αλληλεγγύη.

Θεωρήσαμε καθήκον και ηθικό χρέος μας να παρουσιάσουμε την αξιέπαινη κίνηση από τον κύριο Γιάννο Παναγιώτου, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ενημέρωση και πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό από την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε με δική του πρωτοβουλία. Η φιλανθρωπική αύτη βραδιά έγινε σε συνεργασία με το σύνδεσμο “Υστέρα ήρθε η Άνοιξη” και είχε στόχο τη στήριξη ατόμων με αιματολογικές παθήσεις. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς ήταν από μαθητές του φροντιστηρίου Πυρήνας και περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα μαζί με τους “ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ”. Επιπρόσθετα η εν λόγω εκδήλωση λαμβάνει μέρος για 4η συνεχή χρονιά και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στα άτομα με αιματολογικές παθήσεις.

Με την σειρά μας ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτου για τον δρόμο που χαράζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Από τέτοιου είδους Ανθρώπους υπάρχει ελπίδα για το παρόν αλλά και το μέλλον του τόπου μας. Ευχόμαστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις και εγγυόμαστε την παρουσία μας αφιλοκερδώς για να  γίνονται γνωστές προς το κοινό αυτές οι αξιέπαινες ενέργειες.

Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους “Εξ αποστάσεως” αλλά και στον Χριστόφορο Ηροδότου και Κωνσταντίνα Ηροδότου για το θεατρικό, το σύνδεσμο “Ύστερα ήρθε η Άνοιξη” για τη συνεργασία, το Anodos live και τον κύριο Πάμπο Ζακακιώτη για τη φιλοξενία καθώς και τους χορηγούς και δωροθέτες της εκδήλωσης! Ευχαριστίες επίσης στο δήμαρχο Ύψωνα κύριο Παντελή Γεωργίου και αντιδήμαρχο Ύψωνα κύριο Κλεάνθη Καραμανίδη , το κύριο Ηρόδοτο Νεοφύτου και την κυρία Αλέκα Στυλιανού μέλη της σχολικής εφορείας Ύψωνα, το φιλανθρωπικό σύνδεσμο Lets Help, το σύνδεσμο γυναικών Ύψωνα και το σύνδεσμο Αποδήμων Λόφου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!!!

Πιο κάτω προσφέρεται φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

EnglishGreek