Σχετικά με εμάς

 

Το ¨THEINFORME” είμαστεσίγουροι ότι θα αποτελέσει το δεξί σας χέρι προσφέροντας πληθώρα επιλογώνανάμεσα σε εκατοντάδες φροντιστήρια και σχολές στην Λεμεσό και Λευκωσία. Σκοπός της σελίδας μας η πλήρης παρουσίαση ΜΟΝΟ τωνεγγεγραμμένων ιδιωτικών φροντιστηρίων στην Κύπρο, σε γονείς και μαθητές.

 

 Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε ανάμεσα στιςκατηγορίες που προσφέρει το ¨THEINFORME”.Κατηγορίες που αφορούν την Εκπαίδευση, τον Αθλητισμό, την Ψυχαγωγία, τηνΜουσική και τα ιδιωτικά Νηπιαγωγεία. Στην συνέχεια επιλέγοντας την περιοχή σαςθα ενημερώνεστε αυτόματα για ό,τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το σπίτισας.  

 

Επιπλέον μέσα από το blog μας θα μπορείτε ναενημερώνεστε για διάφορα θέματα για εσάς και το παιδί σας. Επίσης το¨THEINFORME” θα παρέχειπληροφορίες για εκδηλώσεις που θα διεξάγονται σε όλη την Κύπρο.

Η σελίδα μας στους δύο πρώτουςμήνες λειτουργίας στην πόλη της Λεμεσού απαριθμεί περισσότερες από 7500χιλιάδες προβολές. Τώρα έχουμε αρχίσει την επέκταση μας και στην Λευκωσία.


Οι ιδιωτικές σχολές οι οποίες επιθυμούν να συνεργαστούν με την ιστοσελίδαμας θα αποκτήσουν την δυνατότητα προβολής μιας ολοκληρωμένηςδιαφημιστικής  εμπειρίας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστεμαζί μας στο 97894831 ή στη σελίδα μας στο 
facebook THEINFORME
 

Με εκτίμηση ,
Μάριος Ιακωβίδης   

Επικοινωνία

Full Name *
Email Address *
Contact Number
Subject Title
Type Message
EnglishGreek