ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ‘ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ’

ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ‘ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ’

 

Φωτογραφία του χρήστη To Eksipno Mpaloni - Το Έξυπνο Μπαλόνι.

 

Με πολύ αγάπη, χαρά και προσωπική προσπάθεια οικοδομήθηκε και ξεκίνησε η λειτουργία του νηπιαγωγείου ‘Το Έξυπνο Μπαλόνι’ τον Οκτώβριο του 2016. Κύριο μέλημά μας είναι το νηπιαγωγείο να λειτουργήσει ως βασικό εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά που παρακολουθούν. Από την κατασκευή έως το εκπαιδευτικό υλικό, τα αντικείμενά μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ασφαλισμένα, πιστοποιημένα και σύμφωνα με τους νέους νόμους και τους κανόνες λειτουργίας των νηπιαγωγείων στην Κύπρο, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο νέος και σύγχρονος εξοπλισμός μας (κρεβάτια, στρώματα, καρέκλες, παιχνίδια, εκπαιδευτικό υλικό κλπ.) Είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του σχολείου. Το νηπιαγωγείο λειτουργεί βάσει του ευρωπαϊκού ρυθμιστικού συστήματος, σύμφωνα με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα. Όλα τα δάπεδα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σχολείου, είναι προστατευτικά, δάπεδα ασφαλείας.

Το κτίριο προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση και τα γυαλιά είναι διπλά, σχεδιασμένα να μην καταρρέουν. Υπάρχουν συστήματα συναγερμού, κάμερες παρακολούθησης (για λόγους ασφαλείας) σε όλη την εγκατάσταση, κλιματισμό και θέρμανση σε όλους τους χώρους.

Το σχολείο διαθέτει τέσσερις φωτεινές, ευρύχωρες, λειτουργικές και υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, που περιλαμβάνουν ολοκαίνουργια παιχνίδια, απόλυτα ασφαλή. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με διδακτικό υλικό και τα αντικείμενα τοποθετούνται κατά τρόπο ώστε να αποφεύγονται οι επικίνδυνοι χώροι.

Παρέχονται εγκαταστάσεις μπάνιου, τόσο για παιδιά, μέλη του προσωπικού όσο και για άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχει επίσης μια κουζίνα για την προετοιμασία γευμάτων, αποδυτήρια και γραφείο διαχείρισης.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν πολλά πολυλειτουργικά εκπαιδευτικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα από ειδικούς στην ανάπτυξη παιδιών. Είναι πολύ ανθεκτικές κατασκευές, εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια. Η περιοχή περιβάλλεται από δέντρα, τα οποία παρέχουν δροσιά και αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας για τα παιδιά.

Η κύρια μας εστίαση είναι να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά έχουν όλες τις ευκαιρίες και τα θεμέλια για μια ευχάριστη και ομαλή ένταξη στη μεγάλη κοινωνία, που είναι η ζωή.

Ο στόχος του νηπιαγωγείου ‘Το Έξυπνο Μπαλόνι’ είναι να προσφέρει εκπαίδευση και φροντίδα σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο, εξυπηρετώντας ως μεγάλη αγκαλιά! Τα μέλη του προσωπικού μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να έχουμε το καλύτερο στο πλευρό μας. Παρέχουμε ασφαλή φροντίδα, ένα υγιεινό και πλούσιο σχέδιο γεύματος, ένα καθαρό περιβάλλον, χαρούμενα παιχνίδια και το πιο σημαντικό … αληθινή αγάπη. Η ίδια η ουσία της ζωής, η βασική προσφορά ψυχής!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για phone number icon vector 99824000

Αποτέλεσμα εικόνας για website vector logo transparent http://www.toeksipnompaloni.com

Αποτέλεσμα εικόνας για facebook icon http://www.facebook.com/To-Eksipno-Mpaloni-Το-Έξυπνο-Μπαλόνι-132085823892202/

διεύθυνση: Μελισσοβουνιού 5, Κάτω Πολεμίδια

1 comments

 • Colby

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

  Reply

Post your Comments

NAME *
EMAIL *
Website

EnglishGreek